Monday, March 9, 2015

JALAN - JALAN BRISBANE (BNE)

Bermula lah cerita pengembaraan ku di bumi kangaroo utk di kongsikan bersama
kalo xsebab kawan dari adelaide dtg almat nyew xupdate lah blog ni

hari pertama (kamis)
bawak owg adelaide jalan2 di bandar brisbane nek pengangkutan yang paling femes dekat sni CityCAt (ferry)
tapi ferry yang cangggih la..xde rupe lansung mcm ferry pulau pinang or langkawi

maaflah sbb xsnap gmba bandar
mngejar mase
lps kelas trus shoot bawak tetamu jln2
anggap lah as a teaser..huhu









bangunan ni name nyew treasury..kalo kite pkir mungkin bangunan bendahari,dapat tau rupe nyew kasino,,blsh je la jnji architecture cantek



pengangkutan ferry ni dari hjung sungai smpi la nk ke laut..n lalu dekat uni ak,so mudah la student nak ke mane2..blh plih nak nek ferry or bus..rse nak romantik nek la ferry




Selling Variety of Stuff

hey..

Saya ada menjual pelbagai barangan yang anda boleh dapati lebih murah dari harge pasaran.
Kesemua Item adalah Pre-Order Basis.
Mengambil Masa dalam 2-3minggu utk sampai ke tangan anda.
Setiap order yang dibuat haruslah berserta payment  dalam masa 24jam.
First come First Serve.
Anda juga boleh melawati IG sy (JaneSha)
Enjoy your Shopping.


elf MakeUp Brushes

Price: Rm55 including postage
Colour: Purple / Baby blue


Barrel Bag Cotton On

Price: Rm38 including postage
Saiz: Medium
Pattern: Leopard

this is how it looks when you open it.
boleh gantung dalam toilet. Easy for travel.



Cute Travel Organizer

Price: Rm40 including postage
Saiz: Medium
Colour: Blue




Cute Travel Organizer

Price: Rm40 including postage
Saiz: Medium
Colour: Black



                                                               Cute Travel Organizer

Price: Rm40 including postage
Saiz: Medium
Colour: White


Body Shop Lovers
Frosted Cranberry bath Melt

Price: Rm65 including postage
Size: 250ml
Saving: Rm10 from Malaysian Store


BodyShop Lovers
The SchoolBook Of Lovers

Price: Rm95 including postage
Item: 1- Frosted Craberry body butter 50ml
2- Frosted Cranberry Shower Gel 60 ml
3- Frosted Cranberry Lip Balm 20ml
4- Frosted Craberry Heart Soap 25g

Saving: Rm35 from Malaysian Store


Pumpkin Patch Soft Sneakers for Baby

Price: Rm42 including postage
Size: newborn to 18months
Colour: Blue
Saving: Rm15 from Malaysian Store



Hurry Up While Stock Last.
Hurry up While The Item is Still on Sale!!!