Thursday, April 10, 2014

new life new environment new cultural

Alhamdulillah..

akhirnyew sampai jgk ak di bumi kangaroo nie 1bulan 19hari
semangat yang baru
azam yang baru
but me still me
xreti nak pkai blog
tapi xpew la,sesaje je blog ni just for sharing2

So!!!! here i am.

 
itu adalah ak 
(ak yang dulu bukan lah yang sekarang..WOW!)

FYI - bag ak tu adlh bag ROXY
just for $25 babe!! 
warranty 1-3month.
for girls yg suke shopping mcm ak ni,mmg mcm nak giler lah kn tgok brg2 branded tapi harge UMPHHHHH!!!!

mcm ni baru la berbalor every doallar that i spent.

so sesape yg tringin,blh la komen ke email ak ke kn..akn ak usaha kn for ur fream come true.

mcm2 lagi ak beli actually..
T-shirt COTTON ON- $5 only
stoking COTTON ON - $2
(stoking pun skng nak cotton on je tau)(lagi murah dari stoking sekolah ak mse kecik2,,per cer ni kn)


yg ats ni environment uni ak..a part of uni ak,sbelah tasik pny la

kat sni ak mengamalkn gaye hdup shat
ak jalan kaki sahaje ke sekolah demi nak jimat duit bus tu blh jgk ak simpan duit kawen simpan duit shopping..kn3

dengan harapan kurus lah jugak walau skit..wawawawa...

mnggu ni kwn2 mara ak dari adelaide nak dtg melawat..so ak mmg holiday habis lah cuti autumn nie..
insyaallah akn ak update tempt2 yg ak lawati (kalo ad owg nk tgok la kn..huhu)

teaser tempt yg bakal ak lawati next week:-





ok semoga pnjng umo murah rzeki.. tata xoxo