Thursday, January 23, 2014

I`m BACK

assalamualaikum..

first of all..nk minx maaf kt sume buyer ephyra..yg mane tak terlayan tu,minx maaf sgt sbb dgn secara tiba2 life become so hectic n  shorts.

sy sebok urus kan hal ke luar negara.

dengan ini..saya umumkan,saya tidak lagi akn menjual ephyra..tetapi kalo sesiapa nak try sarimah,blh tny sy sbb mak saya mmg pengguna tegar sarimah siap ad die pny apple stem cells lagi yg mmg sejuk n nyaman je bile pakai..best sgt!!

so..by d end of this feb. sy akn berangkat ke queensland, brisbane

jadi setelah sy survey2..brg2 branded ORI di brisbane tersangat lah murah.
so..slps nie bile sy dah bukk entry brisbane..ramai2 lah jenguk ye brg2 such as:

-Rip curl
-Esprit
-Oakley
-Cotton on
-Roxy and many moreeeee...

harge gerenti berpatutan..but sy kene take time belaja posting dulu keh2..

so kalo nk beli ephyra lagi lps ni blh dah search agent lain ye..sy dah stop jual nak fokus urusan oversea pule.

lagi 1 yg penting nak kasi tawu nie..mak2 sume kt lua tu..makcik2 opah2 yg sukesgt barangan corell kan..
u guys watch out!!!....
bile sy smpi je brisbane nanti sume akn terkejut dgn harge corell kt sane n kompemn xnak beli kt langkawi sudah..harge melampauu murah =)

ok..thats all for australia teaser.

No comments:

Post a Comment