Thursday, April 10, 2014

new life new environment new cultural

Alhamdulillah..

akhirnyew sampai jgk ak di bumi kangaroo nie 1bulan 19hari
semangat yang baru
azam yang baru
but me still me
xreti nak pkai blog
tapi xpew la,sesaje je blog ni just for sharing2

So!!!! here i am.

 
itu adalah ak 
(ak yang dulu bukan lah yang sekarang..WOW!)

FYI - bag ak tu adlh bag ROXY
just for $25 babe!! 
warranty 1-3month.
for girls yg suke shopping mcm ak ni,mmg mcm nak giler lah kn tgok brg2 branded tapi harge UMPHHHHH!!!!

mcm ni baru la berbalor every doallar that i spent.

so sesape yg tringin,blh la komen ke email ak ke kn..akn ak usaha kn for ur fream come true.

mcm2 lagi ak beli actually..
T-shirt COTTON ON- $5 only
stoking COTTON ON - $2
(stoking pun skng nak cotton on je tau)(lagi murah dari stoking sekolah ak mse kecik2,,per cer ni kn)


yg ats ni environment uni ak..a part of uni ak,sbelah tasik pny la

kat sni ak mengamalkn gaye hdup shat
ak jalan kaki sahaje ke sekolah demi nak jimat duit bus tu blh jgk ak simpan duit kawen simpan duit shopping..kn3

dengan harapan kurus lah jugak walau skit..wawawawa...

mnggu ni kwn2 mara ak dari adelaide nak dtg melawat..so ak mmg holiday habis lah cuti autumn nie..
insyaallah akn ak update tempt2 yg ak lawati (kalo ad owg nk tgok la kn..huhu)

teaser tempt yg bakal ak lawati next week:-





ok semoga pnjng umo murah rzeki.. tata xoxo


Thursday, February 6, 2014

Harge runtuh!! EPHYRA

salam semua...

disebabkan hasil yg menggalakkan..

sy nk let go ephyra rm170 sekali postage..

customer 50 terawal akn dpt 7sachet free dari saya..
 while stock last..

everything just email me.. (norafiqah04@gmail.com)

assalamualikum.

Sunday, February 2, 2014

PreLoved Item

Voir Collection

nak letgo kasut voir..
xpernah pakai pun lagi..
beli dlu sbb sir sruh,kate nyew accountant kne pki formal..
last2 xpki pun sbb sir nak kaler hitam..
so...
memndangkan nak fly..
highheels sgt lah xdiperlukan..
if berminat blh email





price as stated = rm 89.90
let go = RM70!!
saiz 6
never worn
xpenah digayakan lagi
kaler mustard
if berminat email sy ye =)
thnks

PreLOved Item

ad skit brg2 Preloved iTem nak let go..

most of it xpernah pki pun..bile beli2..balik umah je rase dah xminat..so nak kosong kan lemari before fly

if berminat blh email..harge gerenti murah


asal = RM25
letgo = RM15
free size
never worn
xpenah digayakan 


asal = rm30
letgo = RM15
never worn
free size
xpenah di gayakan


asal = RM25
letgo = RM10
free size
sekali pakai


asal = RM30 (sincerelybyshawl long shawl)
letgo = RM20
never worn
xpenah digayakan lagi



jubah maxi (tgn bercekak + belakang kain lipat kipas)
asal = RM120
letgo = RM50
for petite girl (150cm)
pernah dipakai di majlis keraian



asal = RM30
let go = RM15
never worn
jarang..kene pakai inner
free size
xpernah digayakan lagi


Saturday, February 1, 2014

EphyrA rm180 INCLUDING POSTAGE

ATTENTION!!!!!

sy nak let go ephyra 1kotak rm180 including postage..

before fly sy nak clearkan stock..

bedak sephora +  foundation sephora = RM70 (harge asal rm110)
 if berminat blh email sy..sementara msih ad..thnks!



Thursday, January 23, 2014

I`m BACK

assalamualaikum..

first of all..nk minx maaf kt sume buyer ephyra..yg mane tak terlayan tu,minx maaf sgt sbb dgn secara tiba2 life become so hectic n  shorts.

sy sebok urus kan hal ke luar negara.

dengan ini..saya umumkan,saya tidak lagi akn menjual ephyra..tetapi kalo sesiapa nak try sarimah,blh tny sy sbb mak saya mmg pengguna tegar sarimah siap ad die pny apple stem cells lagi yg mmg sejuk n nyaman je bile pakai..best sgt!!

so..by d end of this feb. sy akn berangkat ke queensland, brisbane

jadi setelah sy survey2..brg2 branded ORI di brisbane tersangat lah murah.
so..slps nie bile sy dah bukk entry brisbane..ramai2 lah jenguk ye brg2 such as:

-Rip curl
-Esprit
-Oakley
-Cotton on
-Roxy and many moreeeee...

harge gerenti berpatutan..but sy kene take time belaja posting dulu keh2..

so kalo nk beli ephyra lagi lps ni blh dah search agent lain ye..sy dah stop jual nak fokus urusan oversea pule.

lagi 1 yg penting nak kasi tawu nie..mak2 sume kt lua tu..makcik2 opah2 yg sukesgt barangan corell kan..
u guys watch out!!!....
bile sy smpi je brisbane nanti sume akn terkejut dgn harge corell kt sane n kompemn xnak beli kt langkawi sudah..harge melampauu murah =)

ok..thats all for australia teaser.