Thursday, October 3, 2013

YVES ROCHER

haaa...menatang nie plak adalah skin care yg ak pkai skang..hajat hati nk pki clinique tpi xmampu lgi..so ak sapu je la yves rocher nie yg xkurang hebat nyew jgk..


tadaaaaa!!! nie la die..ngee.. pencuci,toner + moisturizer

ok sbb ape ak share pencuci muke nie..sbb ak sgt2 puas hati dgn marketing die n ofkus la produk nyew kn..yg nie wrne biru pekat tu utk kulit jeawat (pure system)
yg warne biru hjau tu utk lembap kan kulit (hydra vegetal) drpd sayuran timun ye kengkawan..

mase first tyme ak beli n nak try produk nie..ak beli kt kdai die kt alamanda tu..tny2 itu ini..so die suggest yg die utk ak..then ak tny la "eh,mcm mne ye kalo yg nie xsesuai ngn kulit sy ye kak".. then beauty consultant tu pun ckp la.. "kalo rse xserasi or mkin jerawt banyak tumbuh dtg sni balik kite tuka dengan set yg len".. ak pun dga..wahhhh...kagum tau..mcm tu sekali guarantee die..alhamdulillah it suite me well..

sedap sgt tau pkai pencuci die..ade butir2 kecil mcm scrub..nak bersih kan pori2 kite,tapi bukn scrub pun mmg sabun die style gitu..ak suke sgt..haha..n setiap kali beli..msti die bgi ak byk2 paket trial mcm sachet tu utk ak try produk2 awesome die yg len...dlm hati.(im a happy girl) hati girang =)



seee..byk kan..haa..smpi skrang still xabis2 lgi ak pki..byk die bgi..
mse habis Li ari tu ak beli bebanyak pencuci set tu lah sbb ssh nk beli dah bile dah blik perak..so dpt lah engkau bag tu yg blkng tu..haha

eh2..kebetulan la..epyhra pun kolagen die dari laut dlm france, yves rocher nie pun dari france la..what d coincidence..xrancng pun..huhu..tpi due2 bagus tau..

epyhra un perlu sbb nak boost kan aura dari dlm..glowing from d inside lbih permanent..


eh2..ape pulak kt ats nie..pinkish nie..haha..ini la losyen, cik nor zulaiha azahar kite suke losen nie tau..dlu die sll beli btol kecik..skang ak beli btol besa..haha..bak kate ak sbb t ssh nak beli lgi..so sad..
mmg sgt wangi dan lembut d tgn.. =)

itu lah saje kisah yves rocher nie..ak bukan beauty consultant..just sharing product yg awesome.. bile membeli kene la bijak..jgn men taram je..kene la jge cantik lua dlm juge kan.. x0x0



No comments:

Post a Comment