Thursday, October 10, 2013

Promosi Epyhra

BISMILLAH>>

Promosi bermula hari nie..mokcik kasik epyhra rm170 lailailai...harge pasaran rm197(blh cek kt web  ye   oceanlife2u.com/   kalo nak tgok harge pasaran) super murah..mmg xdpt kt mane2..promotion 1 bulan je

banyak kebaikan dlm epyhra nie..cube dulu baru tawu..

trial pack 10sachet rm60 inngt je
(customer yg ragu2 or nak try dlu mmg sll amik nie..lps tu akn dtg balik dengan order berkotak2)

sekali dah try trial pack pasti nak beli berkotak2 dah lepas tu..

sape2 ad parut2  lama kt muke pun jgn rsau blh settle..

mana yang ada sakit2 kebas tangan sume insyaallah blh hilng..

jeragat sume pun blh settle..

kulit moist..lebih cerah..

jerawat di badan dan muke blh hilang..nikmati lah hdup tanpa jerawat anda dengan epyhra

lebih bertenaga..segar bangun pagi..tidur malam pun lena...

makcik pakcik atok nnek kite yang ade penyakit tu blh la belikan ephya nie.. pakcik sdare mokcik yg sakit gaut smpi kene pki tongkat skang dah buang dah tongkat nyew..malam2 dah xmeraung kesakitan..cube dlu trial baru tawu kesan nyew..

nie kotak yang baru restock smlm..tapi da abis da..kene restock lain..

setiap kotak epyhra akn dapat shaker nie + bag epyhra

nie rupe kotak die..cantek kan..1 kotak ad 30 sachet..ckup sebulan


nie sachet kat dlm..kalo beli trial pack dpt la 10nie =)

sementara promosi nie cube2 lah ye=)

insyaallah akan rase perubahan

berminat blh email di norafiqah04@gmail.com



No comments:

Post a Comment