Wednesday, October 2, 2013

EPYHRA

Ok..mesti tertanya2 ape tu epyhra kan..haa..epyhra nie adlh slh satu mkann tambahan or supplement yg mmg tiptop la ckp..

rmi kat lua sane tu esspecially girls yg suke sgt dengan kecantikan kan icluding me..sbb tu la ak pun pki produk nie..dlu muke ak xde pun jerawat bgai nie..tetibe plak mse sem5 tumbuh bgai cendawan tumbuh slps hujan..mmg frust xterkate la..jenuh ak cube try pkai mcm produk pencuci muke. 

At last..rse ad owg rekomen try produk epyhra nie..ak pun dgn kesungguhan pegi la order n try..n walah..setelah hampir 3mnggu..impressive =)



no 360!! no! no!

kini awok xperlu lagi pki cc or bb cream bgai untuk menutup parut jerawat..hanya dengan moisturiser from yves rocher n bedak cik simply ct dah ckup n blh kua dah jenjalan.

di sebabkan muke yang xsemnggah itu..ak pun mule pki make up sgale foudation n cream2 sgale..but i hate it..pki sekadar nk mnutup cela..gpun ak nie pmalas..bile dah kua jenjlan..nk g smnyg sume ssh..nk kne cuci dlu lps tu kene pki balik..kemalasan melanda -,-

actually ak bukn la owg yg suke make up..sbb entah la..mase muke tgh elok dulu..ak g mane2 pun..g kolej sekali pun hanya pki pelembap garnier + johnson baby powder je..sedih.. =(

tapi hati ku girang sbb kulit dah mkin pulih.. cik jerawat xbrani jengah dah..nak hilng kan parut je..yayyy!!!
terima kasih epyhra







nilah antara kebaikan2 ephyra yg ak malas nk tulis..haha..so read it..nak boli blh contact saya ye..sup price!

xsabar nak tggu sebulan n see d result..amin.

p/s: epyhra nie ade jual kt msia n oversea juge ye..kire cm worldwide gak la..ade msuk tv1 mnggu lepas..
n kolagen nyew di ambil dari laur dlm france..kolagen yg lbih bek dan terpelihara sbb laut dlm kn=)

berminat blh email di norafiqah04@gmail.com



No comments:

Post a Comment