Thursday, October 3, 2013

BEIJING PART 2

*SMBUNG..

slps ak melawat Forbidden city/ KOta larangan kami pun balik lah kan..kaki ak pun dah nk tercabut jln kt dlm tu..besa giler..so nie la gmba kt lua forbidden city tu





besa kan...memang besa..knp ade air kt lua nie..sbb nak elok pencerobohan dari serangan musuh..buat la parit sebesa-besa nyew nie..ssh skit la owg nak serang kan..bijak3..

hari2 yang len pule..g melawat tempat2 berikut:




kami pegi mane nie ye??kami p urut kaki sat..penat la..haha

then kami p mana??
:
:
:
:




kami p mnum teh sat..dahaga la..lps tu kami p cuci mate jap..

lepas tu kami p mana lgi??
:
:
:
:



kami p makan la..eh2..mnum dlu baru mkn..yela..senang skit nak hadam lps dah mnum teh..daebakk (korea tetibe)

kami p mana lgi??



kami p tgok jade plak..sbb t kami nak beli..kalo kami ade duit la..ayah kami ckp jgn beli pape..dah keje t baru beli..ok..menurut arahan la sgt..ops!

kami p mana lgi??



kami nak naik bullet train la..kereteapi laju..kt msia ade ets..tpi ets bwak 140km je pling lju..kami nak nek nie la blik msia mungkin..

what i love about beijing??



kami suke makanan kt sni..sedap2 bangat..mungkinkah sbb mmg kami suke mkn chinese food mse kt msia dlu??tpi rse xsame pun..pure chinese lgi sdp! n kami suke suke sume kerete kt beijing nie..sume penduduk nyew pkai kete same ad audi or volkswagen..kmi kt msia pki ape je???hah??kmi pun nak mcm nie jgk..cisss

motip utama..??




motip utama harus la kami nak naik great wall of china kn..kalo xrugi la dtg..sejuk oii tyme nie...hujan pun ku gagah jua..selebet pun slebet la..jnji tggl jejak kt sni..


p/s: jgn lupe kalo nak pegi travel sni..haruslah pki Ez kembara..link nyew ade kt entry beijing part 1..sekian x0x0














2 comments: