Monday, October 7, 2013

BAJU JIHAD YG COOL

apekebende baju jihad nie???lollll

baju jihad adalah baju Muhajideen Rises..means owg yg jual bju2 nie nak menaikkan semngt owg islam mcm kite menentang penindasan terhadap owg islam seluruh dunie..obviously syria palestin mesir sume tu la..
sbb tu la t-shirt nie di cetak oleh owg2 yg prihatin terhadap issue umat islam seluruh dunia..

mcm mne rupe baju tu??


cool kan..gmba tu seorang mujahid tgh melemparkan batu ke arah musuh2 islam..
iktibar dari kisah nabi daud

 Nabi Daud pernah mengalahkan Jalut yang zalim dengan hanya seketul batu. Itulah yang cuba dilakukan oleh saudara-saudara kita di sana oleh kerana ketiadaan senjata.

Tribute ini ditujukan kepada saudara-saudara kita yang telah syahid dan sedang membuktikan bahawa maruah sebagai umat Islam masih ada dalam diri mereka.


kalo mcm kite xdpt myumbang tenaga kite utk berperang bersama..at least kite menyokong usaha2 begini pun dah alhamdulillah..berdakwah pada bju..


t-shirt nie sgt2 kualiti..dari jenam gildan..kalo nak beli or berminat blh la tgok2 saiz yg mana sesuai kat sni..blh order pada saya after raya haji dah blh dpt. saya hanya membantu menjual..membantu usaha murni pakcik saya..tu yang termampu=)

mari2 beli kalo minat..adk sy sudah..sedare mare sudah..kawan2 yg mane dah di promote pun sudah..anda bile lagi???

xoxo

7 comments:

  1. wah.semangat nya tgok poster ni ? pejuang islam muslimah ada tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x adelah ayu gmba pompuan..gmba laki je..pompuan pun blh pki=)

      Delete
  2. Dear, aimi dari blog Encik Tinggi. Kalau nak edit blog, PM aimi kat FB ya -> https://www.facebook.com/aimi.acun :)

    ReplyDelete
  3. cntik2..

    p/s: emoticon or doodle di blog tu yui tempah design blog =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker..mcm mne nak tempah design blog??

      Delete
  4. Replies
    1. blh email ke norafiqah04@gmail.com..serius buyer only

      Delete