Monday, March 9, 2015

JALAN - JALAN BRISBANE (BNE)

Bermula lah cerita pengembaraan ku di bumi kangaroo utk di kongsikan bersama
kalo xsebab kawan dari adelaide dtg almat nyew xupdate lah blog ni

hari pertama (kamis)
bawak owg adelaide jalan2 di bandar brisbane nek pengangkutan yang paling femes dekat sni CityCAt (ferry)
tapi ferry yang cangggih la..xde rupe lansung mcm ferry pulau pinang or langkawi

maaflah sbb xsnap gmba bandar
mngejar mase
lps kelas trus shoot bawak tetamu jln2
anggap lah as a teaser..huhu









bangunan ni name nyew treasury..kalo kite pkir mungkin bangunan bendahari,dapat tau rupe nyew kasino,,blsh je la jnji architecture cantek



pengangkutan ferry ni dari hjung sungai smpi la nk ke laut..n lalu dekat uni ak,so mudah la student nak ke mane2..blh plih nak nek ferry or bus..rse nak romantik nek la ferry




Selling Variety of Stuff

hey..

Saya ada menjual pelbagai barangan yang anda boleh dapati lebih murah dari harge pasaran.
Kesemua Item adalah Pre-Order Basis.
Mengambil Masa dalam 2-3minggu utk sampai ke tangan anda.
Setiap order yang dibuat haruslah berserta payment  dalam masa 24jam.
First come First Serve.
Anda juga boleh melawati IG sy (JaneSha)
Enjoy your Shopping.


elf MakeUp Brushes

Price: Rm55 including postage
Colour: Purple / Baby blue


Barrel Bag Cotton On

Price: Rm38 including postage
Saiz: Medium
Pattern: Leopard

this is how it looks when you open it.
boleh gantung dalam toilet. Easy for travel.



Cute Travel Organizer

Price: Rm40 including postage
Saiz: Medium
Colour: Blue




Cute Travel Organizer

Price: Rm40 including postage
Saiz: Medium
Colour: Black



                                                               Cute Travel Organizer

Price: Rm40 including postage
Saiz: Medium
Colour: White


Body Shop Lovers
Frosted Cranberry bath Melt

Price: Rm65 including postage
Size: 250ml
Saving: Rm10 from Malaysian Store


BodyShop Lovers
The SchoolBook Of Lovers

Price: Rm95 including postage
Item: 1- Frosted Craberry body butter 50ml
2- Frosted Cranberry Shower Gel 60 ml
3- Frosted Cranberry Lip Balm 20ml
4- Frosted Craberry Heart Soap 25g

Saving: Rm35 from Malaysian Store


Pumpkin Patch Soft Sneakers for Baby

Price: Rm42 including postage
Size: newborn to 18months
Colour: Blue
Saving: Rm15 from Malaysian Store



Hurry Up While Stock Last.
Hurry up While The Item is Still on Sale!!!

Thursday, April 10, 2014

new life new environment new cultural

Alhamdulillah..

akhirnyew sampai jgk ak di bumi kangaroo nie 1bulan 19hari
semangat yang baru
azam yang baru
but me still me
xreti nak pkai blog
tapi xpew la,sesaje je blog ni just for sharing2

So!!!! here i am.

 
itu adalah ak 
(ak yang dulu bukan lah yang sekarang..WOW!)

FYI - bag ak tu adlh bag ROXY
just for $25 babe!! 
warranty 1-3month.
for girls yg suke shopping mcm ak ni,mmg mcm nak giler lah kn tgok brg2 branded tapi harge UMPHHHHH!!!!

mcm ni baru la berbalor every doallar that i spent.

so sesape yg tringin,blh la komen ke email ak ke kn..akn ak usaha kn for ur fream come true.

mcm2 lagi ak beli actually..
T-shirt COTTON ON- $5 only
stoking COTTON ON - $2
(stoking pun skng nak cotton on je tau)(lagi murah dari stoking sekolah ak mse kecik2,,per cer ni kn)


yg ats ni environment uni ak..a part of uni ak,sbelah tasik pny la

kat sni ak mengamalkn gaye hdup shat
ak jalan kaki sahaje ke sekolah demi nak jimat duit bus tu blh jgk ak simpan duit kawen simpan duit shopping..kn3

dengan harapan kurus lah jugak walau skit..wawawawa...

mnggu ni kwn2 mara ak dari adelaide nak dtg melawat..so ak mmg holiday habis lah cuti autumn nie..
insyaallah akn ak update tempt2 yg ak lawati (kalo ad owg nk tgok la kn..huhu)

teaser tempt yg bakal ak lawati next week:-





ok semoga pnjng umo murah rzeki.. tata xoxo


Thursday, February 6, 2014

Harge runtuh!! EPHYRA

salam semua...

disebabkan hasil yg menggalakkan..

sy nk let go ephyra rm170 sekali postage..

customer 50 terawal akn dpt 7sachet free dari saya..
 while stock last..

everything just email me.. (norafiqah04@gmail.com)

assalamualikum.

Sunday, February 2, 2014

PreLoved Item

Voir Collection

nak letgo kasut voir..
xpernah pakai pun lagi..
beli dlu sbb sir sruh,kate nyew accountant kne pki formal..
last2 xpki pun sbb sir nak kaler hitam..
so...
memndangkan nak fly..
highheels sgt lah xdiperlukan..
if berminat blh email





price as stated = rm 89.90
let go = RM70!!
saiz 6
never worn
xpenah digayakan lagi
kaler mustard
if berminat email sy ye =)
thnks

PreLOved Item

ad skit brg2 Preloved iTem nak let go..

most of it xpernah pki pun..bile beli2..balik umah je rase dah xminat..so nak kosong kan lemari before fly

if berminat blh email..harge gerenti murah


asal = RM25
letgo = RM15
free size
never worn
xpenah digayakan 


asal = rm30
letgo = RM15
never worn
free size
xpenah di gayakan


asal = RM25
letgo = RM10
free size
sekali pakai


asal = RM30 (sincerelybyshawl long shawl)
letgo = RM20
never worn
xpenah digayakan lagi



jubah maxi (tgn bercekak + belakang kain lipat kipas)
asal = RM120
letgo = RM50
for petite girl (150cm)
pernah dipakai di majlis keraian



asal = RM30
let go = RM15
never worn
jarang..kene pakai inner
free size
xpernah digayakan lagi


Saturday, February 1, 2014

EphyrA rm180 INCLUDING POSTAGE

ATTENTION!!!!!

sy nak let go ephyra 1kotak rm180 including postage..

before fly sy nak clearkan stock..

bedak sephora +  foundation sephora = RM70 (harge asal rm110)
 if berminat blh email sy..sementara msih ad..thnks!